المتزوجون والمتزوجات هو وهي

عفوا أنت لست عضوا في هذا المنتدى
لرؤية الموضوع كاملا
يشرفنا تسجيلك و تفاعلك معنا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

المتزوجون والمتزوجات هو وهي

عفوا أنت لست عضوا في هذا المنتدى
لرؤية الموضوع كاملا
يشرفنا تسجيلك و تفاعلك معنا

المتزوجون والمتزوجات هو وهي

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
المتزوجون والمتزوجات هو وهي

منتدى يدعو جميع الأعضاء للمشاركة والصداقة وتبادل الخبرات في مجالات الحياة المختلفة

د/ أبو مصطفى مشغول جدا في علاج مشاكل أخوان و أخوات لكم و نظرا لكثرة المكالمات و ضيق الوقت فلن يتم الرد على أي رقم غير بعد شحن رصيد و قدره 20 عشرون جنيها مصريا قبل اجراء المكالمة على هاتف أبو مصطفى و إلا لن يتم الرد و ذلك للجدية و منع المعاكسات

المواضيع الأخيرة

» خمس خطوات لتحقيق أي هدف أو حلم
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime18/7/2015, 12:43 pm من طرف Novaa

» كشف و فضح الحبيب و الزوج الخائن و معرفة سره
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime5/7/2015, 6:11 am من طرف moslim70

» هام و عاجل جدا أرجو من الجميع الدخول بسرعة
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime1/7/2015, 3:23 am من طرف Amira90

» حكم جماع الأهل قبل الجمعة
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime8/6/2015, 8:30 pm من طرف عبد الراضى

» مشكوووووووور
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime27/3/2015, 2:58 am من طرف زائر

» انتبه .. أول ما تدخل المنتدى هام جدا جدا
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime6/3/2015, 1:35 pm من طرف حسام محمد حسن

» عالم السحر و تأثيره بين الحقيقة و الخيال
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime6/3/2015, 1:30 pm من طرف حسام محمد حسن

» صور حية لاكتشاف مدينة الجن
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime20/1/2015, 1:22 am من طرف Soso-moon

» كوني دميته لليله ومتعي ناظريه بالصور
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime17/9/2014, 5:32 pm من طرف missou

» موقع كتائب الشهيد عز الدين القسام
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime2/8/2014, 9:05 am من طرف Admin

» حركة حماس
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime2/8/2014, 8:57 am من طرف Admin

» غزة وأهلها
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime2/8/2014, 8:54 am من طرف Admin

» إعجاز علمي و الصبح إذا تنفس آية كونية
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime10/7/2014, 12:41 pm من طرف randasad

» لمن ينامون بالنهار و يستقظون بالليل معلومة هاااااامة
طريققة عمل الفراخ المحشوة I_icon_minitime10/7/2014, 12:34 pm من طرف randasad

دخول

لقد نسيت كلمة السر

المتواجدون الآن ؟

ككل هناك 23 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 23 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد


[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 68 بتاريخ 21/3/2024, 5:48 pm

التسجيل

طهروا مسامعكم بسماع القرآن الكريم

TvQuran

Tweeter


    طريققة عمل الفراخ المحشوة

    avatar
    Admin
    Admin
    Admin


    الأوسمة الأوسمة : وسام التميز

    عدد الرسائل : 1647
    العمر : 33
    تاريخ التسجيل : 26/02/2009

    طريققة عمل الفراخ المحشوة Empty طريققة عمل الفراخ المحشوة

    مُساهمة من طرف Admin 4/6/2011, 9:11 am

    بتدي الوصفه بقي :
    فرخه متوسطه و يا ريت لو صغيره متبله كويس ببصل مبشور و طماطم مبشوره و فلفل و ملح و رشه حبهان
    نصف كوب ارز
    بصله مبشوره متوسطه
    كبد فراخ حوالي نصف كوبايه مغسوله كويس بملح و خل و مقطعه صغير
    معلقتين سمن بتدي الوصفه بقي :
    فرخه متوسطه و يا ريت لو صغيره متبله كويس ببصل مبشور و طماطم مبشوره و فلفل و ملح و رشه حبهان
    نصف كوب ارز
    بصله مبشوره متوسطه
    كبد فراخ حوالي نصف كوبايه مغسوله كويس بملح و خل و مقطعه صغير
    معلقتين سمن
    ملح و فلفل و بهار و رشه جنزبيل

    الطريقه :

    1-شوحي البصله علي النار لحد ما تبقي دهبي و ضيفي الكبد و قلبي
    2-لما تلاقي الكبد لونها اتغير و اتشوحت مع البصله ضيفي البهارات و ملح و فلفل و رشه جنزبيل بس شويه بهارات حلوين
    3-حطي كوبايه ميه و سيبيها تغلي شويه و بعدان ضيفي الارز المغسول طبعا و منقوع شويه
    4-لما الارز يغلي و يتشرب الميه حتلاقي لونه اغمق من البهارات و الكبد اقفلي النار و كده الحشوه جاهزه
    5- هاتي بقي الفراخ المتبله و احشيها و دخلي الرز بيو الوراك و الجوانب و الصدر طبعا و قفلي رجلاها بالخله


    ملح و فلفل و بهار و رشه جنزبيل

    الطريقه :

    1-شوحي البصله علي النار لحد ما تبقي دهبي و ضيفي الكبد و قلبي
    2-لما تلاقي الكبد لونها اتغير و اتشوحت مع البصله ضيفي البهارات و ملح و فلفل و رشه جنزبيل بس شويه بهارات حلوين
    3-حطي كوبايه ميه و سيبيها تغلي شويه و بعدان ضيفي الارز المغسول طبعا و منقوع شويه
    4-لما الارز يغلي و يتشرب الميه حتلاقي لونه اغمق من البهارات و الكبد اقفلي النار و كده الحشوه جاهزه
    5- هاتي بقي الفراخ المتبله و احشيها و دخلي الرز بيو الوراك و الجوانب و الصدر طبعا و قفلي رجلاها بالخله

    ادهنيها من بره سمنه و بعدان انا بحطها في كيس الفرن بتستوي و تتحمر و بتطلع حلوه اوي ،بس خليها علي الرف اللي في النص او لو ما عندكيش حطيها في صينيه و عليها كوبايتين ميه و غطيها بورق الفويل و لما تفتحي عليها و تستوي شيلي الفويل علشان تحمر
    بس اوعي تسلقيها الرز بيعجن و نكهته بتنزل في الشوربه
    جربي طريقتي و ادعيلياخليك م الصور

    منقول لربات البيوت الحلوات

      الوقت/التاريخ الآن هو 27/4/2024, 7:04 pm